Νέα / Άρθρα

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΝΕΟΚΛΑΣΙΚΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ  ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΝΕΟΚΛΑΣΙΚΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ


12/17

Έργο που αφορά τις εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης συστήματος κλιματισμού νεοκλασικού κτιρίου του Δήμου Πειραιώς, ανέλαβε η εταιρεία μας ΗΡΩΝ ΑΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΕΠΕ. Αποξηλώνεται τόσο ο παλαιός λέβητας όσο και ο ψύκτης του συστήματος ψύξης - θέρμανσης του κτιρίου και εγκαθίσταται νέα αντλία θερμότητας ψυκτικής ισχύος 65Kw, νέας τεχνολογίας με δύο συμπιεστές εκ των οποίων ο ένας dc inverter. Το σύστημα συμπληρώνεται με την προμήθεια ενός VRF 10kw και την τροποποίηση του δικτύου των fan coil units με τη χρήση τρίοδων βαλβίδων και τηλεχειριζόμενων ηλεκτροθερμικών κινητήρων.

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ


11/17

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες εκτέλεσης της ενεργειακής αναβάθμισης του κολυμβητηρίου της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων. Το νέο αυτό έργο που ανέλαβε η εταιρεία μας αφορά την ενεργειακή αναβάθμιση των εγκαταστάσεων θέρμανσης νερού πισίνας και ζεστών νερών χρήσης. Εγκαθίστανται νέα δίκτυα νερού, λέβητες αερίου συμπύκνωσης, νέα δοχεία αποθήκευσης ζνχ, εναλλάκτες θερμότητας και κλειστά δοχεία διαστολής. Από την εν λόγω αναβάθμιση αναμένεται μια εξοικονόμηση 40% περίπου στην κατανάλωση ενέργειας.

ΝΕΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΗΡΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΣΤΗ  ΜΥΚΟΝΟ»

ΓΕΩΘΕΡΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΝΕΑ ΜΟΝΑΔΑ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΛΑΙΩΝ


9/2017

Νέο έργο για την ΗΡΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ η μελέτη, ο σχεδιασμός και η κατασκευή γεωθερμικού συστήματος κλιματισμού 100kw σε νέα μονάδα τυποποίησης ελαίων.

ΝΕΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΗΡΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΣΤΗ  ΜΥΚΟΝΟ»

ΝΕΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΗΡΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ


18-7-17

ΝΕΟ ΕΡΓΟ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΔΟΚΙΜΩΝ

ΝΕΟ ΕΡΓΟ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ»


Ξεκινούν οι εργασίες για το νέο έργο της ΗΡΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ, που αφορά τη συντήρηση και επέκταση του αποχετευτικού δικτύου της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, και την κατασκευή τριών αντλιοστασίων λυμμάτων για την απόρριψη στο κεντρικό δίκτυο.

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗ

ΝΕΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΡΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ:
«ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗ Τ.Κ.ΑΛΙΚΙΑΝΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ»


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες ανακατασκευής του πάρκου Μουζουράκη στο Δήμο Πλατανιά, καθώς και η διαμόρφωση νέας παιδικής χαράς, που θα πληροί τις πλέον σύγχρονες και βάση νόμου προδιαγραφές ασφαλείας!

ΝΕΟ ΕΡΓΟ: ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ & ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ

ΝΕΟ ΕΡΓΟ:
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ & ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ


Υπογράφηκε η νέα σύμβαση μεταξύ της εταιρίας ΗΡΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ και του Δήμο Πλατανιά, η οποία αφορά την ανακαίνιση και τη συντήρηση Συγκροτήματος Σχολικών Κτιρίων.

ΝΕΟ ΕΡΓΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΗΛΙΟΘΕΡΜΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ

ΝΕΟ ΕΡΓΟ:
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΛΙΟΘΕΡΜΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΗΣ ΛΑΥΡΙΟΥ ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΕ.


Τα οφέλη από τη στγκεκριμένη εφαρμογή θα είναι πολλαπλά, αφού θα καλύπτονται πλήρως οι ανάγκες ζεστού νερού χρήσης στα αποδυτήρια του προσωπικού.

Δείτε την αναλυτική παρουσίαση αποτελεσμάτων ηλιοθερμικής ενέργειας (ετήσιες τιμές)

ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ 750KW - IIBEAA

Η ΗΡΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ: ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ 750KW !!!


Αερόψυκτη Αντλία Θερμότητας 750Kw (!), εγκατέστησε η ΗΡΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες θέρμανσης και ψύξης του ΙΙΒΕΑΑ (ΙΔΡΥΜΑ ΙΑΤΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ).

Αφού αντικαταστάθηκε το παλαιό μηχάνημα, πραγματοποιήθηκε η αναδιάταξη στο χώρο των υπόλοιπων 4 αντλιών θερμότητας. Πρόκειται για ένα έργο υπόδειγμα, αφού σπανίως εγκαθίσταται σε κτίρια στη χώρα μας, Αντλίες Θερμότητας τόσο μεγάλης δυναμικής!

ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ 300KW - ΕΜΑΚ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ 300KW!!!
Η ΗΡΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΓΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ 300KW !!! ΣΤΗΝ 1Η ΕΜΑΚ ΑΤΤΙΚΗΣ.


H εγκατάσταση της «γιγάντιας» αερόψυκτης αντλίας θερμότητας BCOOL, επιλέχτηκε ούτως ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες θέρμανσης και ψύξης του μεγάλου ακινήτου που στεγάζει την υπηρεσία. Με την συγκεκριμένη αντλία θερμότητας, η εξοικονόμηση σε ενέργεια και σε χρήματα θα είναι τεράστια.

ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ

ΝΕΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ AΝΔΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΡΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ


Η ΗΡΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ προμηθεύει και εγκαθιστά το σύστημα θέρμανσης – ψύξης του νέου σχολικού συγκροτήματος, το οποίο τελεί υπό ανέγερση στο Λιμάνι του Γαυρίου, στο νησί της Άνδρου.

Νοσοκομειο Σπαρτης

Η ΗΡΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΕΞΟΠΛΙΖΕΙ ΜΕ ΑΕΡΟΨΥΚΤΗ ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ


Σε Νέο Ενεργειακό Έργο συμμετέχει η ΗΡΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ το οποίο αφορά το Νοσοκομείο της Σπάρτης.

ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ 200KW

Η ΗΡΩΝ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ
ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ 200KW !!!

Αερόψυκτη Αντλία Θερμότητας 200Kw παρέδωσε η ΗΡΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες θέρμανσης και ψύξης μεγάλου ακινήτου.

ΕΡΓΟ ΗΛΙΟΘΕΡΜΙΑΣ

ΝΕΟ EΡΓΟ ΗΛΙΟΘΕΡΜΙΑΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Ένα Νέο Έργο Ηλιοθερμίας εφαρμόστηκε στο ορεινό ξενοδοχείο των Καλαβρύτων Kalavryta Canyon Hotel & Spa, το οποίο θα συμβάλλει στην κάλυψη των αναγκών του 4.000τμ ξενοδοχείου σε ζεστό νερό χρήσης σε ποσοστό 60%, ενώ θα λειτουργήσει υποστηρικτικά και στη θέρμανση του κτιρίου.

Ε.Μ.Π. σύγκριση τεχνολογιών θέρμανσης για το κόστος

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ - ΜΕΛΕΤΗ Ε.Μ.Π.

Το Εργαστήριο Ατμοκινητήρων και Λεβήτων του ΕΜΠ σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Χημικών Διεργασιών και Ενεργειακών Πόρων του ΕΚΕΤΑ πραγματοποίησε τεχνο-οικονομικούς υπολογισμούς σχετικά με κάποιες από τις διαθέσιμες τεχνολογίες θέρμανσης που χρησιμοποιούνται στην Ελληνική αγορά.

Αντλία θερμότητας σε κτίριο γραφείων

ΝΕΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΕΡΓΟ για την ΗΡΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ

Σε Νέο Ενεργειακό Έργο συμμετέχει η ΗΡΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ το οποία αφορά Κτίριο Γραφείων επί της λεωφόρου Συγγρού στην Αθήνα.

Αντλίες θερμότητας sprsun

SPRSUN – ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ

Σας παρουσιάζουμε τις τεχνολογικά αξιόπιστες και μοναδικά οικονομικές αντλίες SPRSUN!.

post image

Ολοκληρωθηκε Μεγαλο Εργο Γεωθερμιας της ΗΡΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ σε Ξενοδοχειο

Οι μηχανές πήραν μπροστά και σε φάση πλήρους λειτουργίας βρίσκεται το έργο Γεωθερμίας στο ξενοδοχείο Kalavryta Canyon Hotel & Spa, που εκπονήθηκε από την ΗΡΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ.

post image

Εκπτωση εως και 50% για τα αυθαιρετα

Έκπτωση έως και 50% επί των συνολικών προστίμων που επιβάλλονται για τη «νομιμοποίηση» των αυθαιρέτων με τον «νόμο Καλαφάτη» (ν. 4178/2013) θα έχουν όσοι ιδιοκτήτες προβούν σε εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης και στατικής επάρκειας στα αυθαίρετά τους, σύμφωνα με δημοσιεύματα των εφημερίδων «Ελεύθερος Τύπος» και «Τα Νέα».

post image

Νεα Εργα Γεωθερμιας σε Ξενοδοχεια

H ΗΡΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ, βρίσκεται στη φάση ολοκλήρωσης σημαντικών γεωθερμικών έργων για λογαριασμό ξενοδόχων στα Καλάβρυτα.

Πιο συγκεκριμένα, η ΗΡΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ παραδίδει έργο γεωθερμίας, για λογαριασμό του ξενοδοχείου Finday Boutique Hotel των Καλαβρύτων, ενώ πραγματοποιεί αντίστοιχο γεωθερμικό έργο και για λογαριασμό του ξενοδοχείου Canyon Hotel & Spa που βρίσκεται στην ίδια περιοχή.

post image

Πανευρωπαϊκη πρωτια

H ΗΡΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ως εξειδικευμένη εταιρεία τεχνολογιών εξοικονόμησης ενέργειας, θέλει να τεκμηριώνει με απτά αποτελέσματα τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που σας προσφέρει. Έτσι, έθεσε μερικές από τις εγκαταστάσεις γεωθερμίας που έχει πραγματοποιήσει, στη διάθεση του σχετικού ερευνητικού επιδοτούμενου Ευρωπαϊκού Προγράμματος SEPEMO.

εμπ

ΟΙ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ Ε.Μ.Π.

Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, οι αντλίες θερμότητας καταδεικνύονται ως το σύστημα που προσφέρει μέγιστη εξοικονόμηση στη θέρμανση κτιρίων σε παγκόσμια κλίμακα.

εμπ

εκθεση «οικονομικη θερμανση»: ευχαριστηριο μηνυμα

Η ΗΡΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους επισκέπτες της Έκθεσης "Οικονομική Θέρμανση" και ειδικότερα όλους όσους είχαν την καλοσύνη να συζητήσουν για την εξεύρεση της βέλτιστης ενεργειακής επιλογής για το σπίτι ή την επιχείρησή τους, με το προσωπικό της εταιρίας μας.

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΣΑΣ

H ΗΡΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ, ως εξειδικευμένη τεχνική και εμπορική εταιρεία έργων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, αναλαμβάνει τόσο να σας προτείνει τις καλύτερες τεχνικές λύσεις για την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου σας, όσο και να τις υλοποιήσει η ίδια, με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και μηχανήματα από κορυφαίους Ευρωπαϊκούς Οίκους.

Η ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ

Δείτε εδώ τί λένε οι πελάτες μας για εμάς

  • ΓΥΡΙΣΑ ΣΕ ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ & εξοικονόμησα χρήματα & ενέργεια. Το σπίτι μου είναι πάντα ζεστό το χειμώνα & δροσερό το καλοκαίρι. Έχουμε πάντα ζεστό νερό και όλα αυτά χωρίς να "πετάμε λεφτά"...
  • ΓΥΡΙΣΑ ΣΕ ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ & εξοικονόμησα χρήματα & ενέργεια. Το σπίτι μου είναι πάντα ζεστό το χειμώνα & δροσερό το καλοκαίρι. Έχουμε πάντα ζεστό νερό και όλα αυτά χωρίς να "πετάμε λεφτά"...
  • ΓΥΡΙΣΑ ΣΕ ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ & εξοικονόμησα χρήματα & ενέργεια. Το σπίτι μου είναι πάντα ζεστό το χειμώνα & δροσερό το καλοκαίρι. Έχουμε πάντα ζεστό νερό και όλα αυτά χωρίς να "πετάμε λεφτά"...